Siirtyä sisältöön

Tukea yksinäisyyteen

Pysähtyminen omien yksinäisyyden kokemusten äärelle voi nostaa kipeitä asioita pintaan ja paremmin omaan tietoisuuteen. Hyvin monenlaiset tunteet ja ajatukset ovat sen myötä mahdollisia. Ne ovat kaikki täysin sallittuja ja oikeita. 

Tämän verkkotyökalun tarkoitus ei ole lisätä kuormittuneisuutta vaan auttaa ymmärtämään paremmin omaa tilannetta sekä tarjota näköaloja muutoksen mahdollisuuden omassa elämässä. Monesti asioiden työstäminen yksin voi tuntua kuitenkin raskaalta – jopa mahdottomalta. 

Mikäli tunnistat kokevasi yksinäisyyttä ja kaipaavasi tukea muutoksen aikaansaamiseen omassa arjessasi, ota seuraava askel ja hae ansaitsemaasi tukea. Olet avun arvoinen.

  • Avun hakemisen esteenä saattaa olla useita tekijöitä. Saatamme pelätä tuomitsemista, epäonnistumista tai hylätyksi tulemista. Voi olla, että koemme häpeää tai ajattelemme, että viemme paikan joltakulta, joka tarvitsisi apua kipeämmin. 

    Kynnys tuen hakemiseen on monesti aivan liian korkea ja voi tuntua vaikealta ottaa askel kohti tuntematonta – vaikka se tuntematon voisi tarkoittaa parempaa elämää itselleni. 

    Haluamme kannustaa ja rohkaista sinua uskaltautumaan ottamaan se askel kohti tuntematonta. Kenties voit saada sellaista tukea, jolla on ratkaiseva vaikutus juuri sinun arkeesi?

 

 

Back to content