Siirtyä sisältöön

Mistä lisätietoa yksinäisyydestä?

Voi olla, että kaipaat enemmän tietoa yksinäisyydestä tai lisämahdollisuuksia syventyä tarkemmin omaan tilanteeseesi itsenäisesti. Tässä työskentelysi tueksi muutama hyvä vinkki, joiden avulla voit halutessasi itse jatkaa asioiden työstämistä:

  • Yksinäisyys-työkirja – Tarjoaa syvällisen ja laajan mahdollisuuden pohtia omaa tilannetta itsenäisesti. Sisältää tietoa ja harjoitteita myötätuntoisella otteella. Täältä HelsinkiMission Yksinäisyystyökirjaan! (linkki avautuu uudessa välilehdessä ja johtaa HelsinkiMission verkkosivustolle)
  • Yksinäisyyden omahoito-ohjelma Mielenterveystalossa – Tarjoaa kokemuksen yksinäisyyden kysymysten itsenäiseen reflektointiin. Ehkä voit saada jonkin uudenlaisen oivalluksen tai hyödyllisen työkalun itsellesi sieltä? Täältä Yksinäisyyden omahoito-ohjelmaan!  (linkki avautuu uudessa välilehdessä ja johtaa Mielenterveystalon verkkosivustolle)
  • Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen materiaalipankki – Tarjoaa lisämateriaaleja hankkeen toiminnasta sekä linkkejä erityisesti hankkeessa tuotettuihin muihin sisältöihin (esimerkiksi blogeja, mediajuttuja, esitteitä). Täältä hankkeen materiaalipankkiin!  (linkki avautuu uudessa välilehdessä ja johtaa Nyyti ry:n verkkosivustolle)

Matalan kynnyksen kautta lisätietoa opiskelijoiden kokemaan yksinäisyyteen voi saada myös esimerkiksi Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen järjestämistä webinaareista ja muista tapahtumista. Täältä hankkeen verkkosivuille! (linkki avautuu uudessa välilehdessä ja johtaa Nyyti ry:n verkkosivustolle)

Back to content